Wie zijn wij

Het totaalconcept van de Betuwe

PureforYou - Lash Volume Lifting

Huidinstituut PureforYou heeft zich gespecialiseerd in anti aging, huidverbetering, huidverjonging en diverse afslankmethoden. Tevens beschikken wij over een Voeten- en Eyes & Brows Studio. 

Wij zijn een volwaardig instituut waar voor elk cosmetisch probleem de juiste oplossing geboden wordt. Eigenaresse Natalie mag zich met haar ruim 14 jaar ervaring een ervaren huidspecialiste en voedingsdeskundige noemen. Ze beheerst vele specialisaties en is expert op het gebied van huidverbetering en anti-aging. Samen met cosmetisch arts dr. Babak Delevari worden alle huidproblemen aangepakt en naar duurzame oplossingen gezocht.

Huidverbeterend en huidverjongend

PureforYou heeft zich gespecialiseerd in de behandelingen die aantoonbaar een “huidverbeterend en huidverjongend” effect hebben. Samen met u werken we naar een mooie gezonde huid. We werken met krachtige behandelingen en intensieve semi-medische producten. Zetten geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur in en werken met oplossingen die de huid zélf tot activiteit aanzetten.

Vrijblijvend persoonlijk advies

Huidinstituut PureforYou stelt ter voorbereiding van iedere behandeling een nauwkeurige diagnose en geeft u geheel vrijblijvend persoonlijk advies om uw huid beter te leren kennen, optimaal te verzorgen en te beschermen. Voor elke huidtype bestaat er een kwalitatief hoogwaardige behandeling en een reeks behandelings-ondersteunende producten. U huid zal er stralend en verzorgt uitzien, vaak al naar een behandeling! Uiteraard is het ook mogelijk om behandelingen in een kuurverband te doen, zodat u garandeerd bent van een optimaal resultaat van een meer blijvende aard.

Probleemoplossend, specialistisch en doelgericht

We werken probleemoplossend, specialistisch en doelgericht waardoor we het beste resultaat krijgen betreft anti-aging, huidverbetering en huidverjonging. De resultaten zijn verbluffend, dat kan als je geen concessies doet, maar altijd streeft naar het beste.

Uitsluitend de beste producten

In ons instituut wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten. Op gebied van huidverbetering werken we met pHformula, het eerste pharma-cosmeceutical merk gericht op het volledig vernieuwen van de huid.
Het
 Franse topmerk Sothys en het prachtige Zuid-Afrikaanse Nimue. Nimue is een specialist op het gebied van (fruitzuur)peelingen. Wij werken uitsluitend met producten die dierproefvrij zijn.

In ons afslankinstituut werken wij met

  • PowerSlim
  • Ultratone Dreamshaper
  • Maximus Trilipo.

Persoonlijke aandacht staat voorop en u krijgt bij ons altijd een eerlijk advies. Bekijk hier onze bedrijfsfilm over ons complete aanbod.

Pure for You - Beauty & Afslankinstituut - Tiel Betuwe

Maak een afspraak

0344 655099

Openingstijden

Maandag gesloten
Di t/m Do: 9.30 - 21.30
Vrij: 9:30 - 16.30
Zat: 9:30 - 13.00
Behandeling alleen op afspraak

Adres

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE  Tiel