Sothys çosmeseutische instituutbehandelingen

PureforYou - Lash Volume Lifting

Instituutbehandeling Hydra3HA - 90 minuten

Herstellend Reactiverend Regenererend Anti Aging. Deze Cosmeceutische Instituut behandeling is een nieuw programma voor super-hydratatie in 6 fasen, waardoor het een zichtbare verjongingseffect geeft. Fijne vochtrimpeltjes verdwijnen en pigment en ouderdomsvlekjes worden minder zichtbaar door het 3-voudig Hyaluronzuur (lichaams eigen stof). Een rijkdom aan werkstoffen als hyaluronzuur en de extracten van een door Sothys gepantenteerde Bolleet.
Voor een optimaal resultaat adviseren wij u een kuur van 3 behandelingen in 3 weken.

Instituutbehandeling Energie - 90 minuten

Speciaal voor futloze, verwaarloosde, vale en rokers huiden. De Energie behandeling geeft de huid een verbluffende, stralende teint. Het is een zichtbare boost. Rokershuiden, verwaarloosde en futloze huiden worden zichtbaar mooier. Je huid gaat weer stralen. Deze behandeling heeft cosmeceutische anti verouderings ingredienten. In 6 fasen worden serum en maskers laag over laag ingemasseerd met huidverstevigende bindweefsel grepen en ontspannende effleurages. De extracten van de gemberwortel zijn goed voor de stimulatie van de diepere huidcellen.
Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 3 behandelingen in 3 weken.

Huidverjongingsbehandeling Jeunesse TRI-Complex saffron-sophora-peptides - 90 minuten

Verslapte en rimpelige huid (injection-like effect) huidverjonging. Deze Cosmeceutische Instituut behandeling geeft een boost om elastine aan te maken. Hierdoor wordt de huid steviger en lijntjes worden hierdoor minder zichtbaar. In 5 stappen krijgt uw huid bijna 20 ml. aan belangrijke actieve ïnjectie-effect”werkstoffen ingemasseerd. Wij kijken naar de leeftijd van de huid waardoor deze behandeling op maat wordt gemaakt.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 3 behandelingen in 3 weken.

Pure for You - Beauty & Afslankinstituut - Tiel Betuwe

Maak een afspraak

0344 655099

Openingstijden

Maandag gesloten
Di t/m Do: 9.30 - 21.30
Vrij: 9:30 - 16.30
Zat: 9:30 - 13.00
Behandeling alleen op afspraak

Adres

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE  Tiel