pHformula pharma-cosmeceutical  behandelingen

PureforYou - pHformula behandeling Tiel

pHformula is de eerste pharma-cosmeceutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. pHformula ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering en huid problematiek.

Hoe werkt pHformula?

pHformula werkt met preventieve en herstellende werkstoffen en is gericht op het vernieuwen in plaats van het peelen van de huid. Huidproblemen worden in tegenstelling tot een chemische peeling van binnenuit aangepakt. Door de activiteit van de celdeling in balans te brengen en te herstellen worden beschadigingen en irritatie van de huid verminderd. Na de behandeling hoeft de huid niet te herstellen. De combinatie met producten voor thuisgebruik voor en na de behandeling is noodzakelijk voor het gewenste resultaat. Heeft u vragen over de werking van pHformula? Wij vertellen u er graag meer over.

Skin resurfacing behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings

Deze zorgen doorgaans voor het afschilferen van de huid, terwijl skin resurfacing behandelingen de activiteit van de celdeling in balans brengt en herstelt. Dankzij de hoge dosering aan werkstoffen in de pH formula producten zal de huid zich van binnenuit verbeteren en worden huidproblemen gecorrigeerd. pHformula peeling maakt de huid sterker, stralender en jonger. De huidbehandelingen leveren dan ook mooie resultaten op bij:

  • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid: de peeling stimuleert de cellen in huid en bevordert de collageenproductie.
  • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid: de peeling zorgt ervoor dat de huid onder controle wordt gebracht.
  • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen: de peeling zorgt ervoor dat de ongewenste verkleuring effectief maar zacht verminderd.
  • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea: de peeling zorgt ervoor dat de gevoelige huid, sterker en dikker wordt en meer weerstand kan bieden tegen invloeden van buitenaf.
  • Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

LET OP


pHformula behandelingen zijn behandelingen met hoge werkstoffen. We hebben hier een onderscheid in gemaakt in LIGHT, MEDIUM en STRONG behandelingen. De STRONG behandelingen zijn geen start behandelingen en zullen pas uitgevoerd kunnen worden na een intakegesprek en huidanalyse en daarbij is het gebruik van pHformula producten voor thuis een must.

pHformula light - kennismaking treatment

50 minuten

Een korte, maar effectieve kennismakingsbehandeling als voorbereiding op het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden. Deze behandeling is de light basisbehandeling van 45 minuten met een intensieve peeling van pHformula.

pHformula medium - Skin treatment

70 minuten

Een huidverbeterende behandeling voor direct resultaat.
Deze intensieve verzorgende en rijke behandeling zal de GLOW van jouw huid weer helemaal terug brengen. Het gebruik van een maximale conentratie vitamiene C geeft glans terug aan je huid en door het gebruik van Ascobine zuur zal het elastine en het collageen in de huid worden versterkt.

pHformula medium - Instant lift

70 minuten

Voor een huid met photo-aging, pigmentverschuiving, couperose, doffe, matte huid, verhoorning, fijne lijntjes en rimpeltjes.

Een zeer mooie intensieve liftende behandeling welke de huid meteen een push-up effect geeft.

Tevens hydraterend en zal de poriestructuur van de huid verfijnen.

pHformula medium - Vitamine C

70 minuten

De behandeling tegen vroege tekenen van huidveroudering, zonbeschadiging en/of pigmentatie.

In de behandeling zit een maximale concentratie Vitamine C verwerkt met een hoog opneembare formule. De formule die de vroege tekenen van huidveroudering en huidbeschadiging grondig aanpakt.

Vitamine C stimuleert het collageen en elastine in de huid, geeft hydratatie aan de huid en beschermd de huid. De behandeling kan ondersteunend werken bij het afvoeren van overmatig pigment en draagt bij regelmatig gebruik bij tot een egale huidskleur.

pHformula medium - SOS treatment

70 minuten

Voor de huid die beschadigd is of uit balans. De huid die trekkerig aanvoelt of snel rood kan worden. Voor de huiden met eczeem, psoriasis of andere huidproblemen.
Deze SOS-behandeling zal de beschadigde huidbariere snel weer herstellen en tot rust brengen.

pHformula medium - Acné resurfacing treatment

70 minuten

Als kennismaking voor een resurfacing, als onderhoud voor een acne gevoelige huid, voor een huid met milde acnéproblemen.

pHformula medium - AGE resurfacing treatment

70 minuten

Een snelle en effectieve anti-aging behandeling die fijne lijntjes vermindert en zorgt voor direct een heldere uitstraling. Tevens in te zetten als onderhoudsbehandeling. Geschikt voor iedere huidtype.

pHformula strong - CR resurfacing treatment

75 minuten

Roodheid, kleine papula’s of beginnende puistjes, gevoelige huid, rosacea, vergrote poriën, verouderde huid, fijne lijntjes, UV/zonschade, teleangiëctastieën
Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

 

pHformula strong - AGE resufacing treatment

75 minuten

Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering, zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.
Deze behandeling is geschikt om de huidveroudering te vertragen. Dit gebeurt door het PH-DVC complex, o.a. retinol, in de huid in te brengen. Retinol stimuleert de collageen en elastine productie en is een krachtig antioxidant.

pHformula strong - Acné resurfacing treatment

75 minuten

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te verminderen en te genezen.

pHformula strong - MELA resurfacing treatment

75 minuten

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld, waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.

pHformula Power Peptide treatment

75 minuten

Een luxe behandeling op basis van peptides welke de huid direct een liftende, gezonde uitstraling geeft en als resultaat een directe verbetering van het ontstaan van expressie lijntjes, zoals kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, lijntjes rondom de mond en elasticitetisverlies. Een echter Powerboost voor je huid.

Pure for You - Beauty & Afslankinstituut - Tiel Betuwe

Maak een afspraak

0344 655099

Openingstijden

Maandag gesloten
Di t/m Do: 9.30 - 21.30
Vrij: 9:30 - 16.30
Zat: 9:30 - 13.00
Behandeling alleen op afspraak

Adres

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE  Tiel