Huidverbetering

PureforYou NimueproductenNimue derma-cosmeceutische behandelingen

De nieuwe generatie derma-cosmeceutische huidverzorgingsproducten:

De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingsindustrie zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Om de veeleisende consument tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

Bij PureforYou werken we alleen met de beste producten voor onze instituutbehandelingen. Onderstaande de derma-cosmeseutische behandelingen van Nimue.

Nimue Core - 45 minuten

Een korte, maar effectieve behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden. Deze behandeling is de basisbehandeling van 45 minuten met een intensieve peeling van Nimue en is inclusief epileren van de wenkbrauwen.

Nimue Support - 60 minuten

Een effectieve behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden. Deze behandeling is de basisbehandeling Nimue, inclusief epileren en een masker afgestemd op de huid.

Nimue deLuxe - 70 minuten

Een speciale rustgevende behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen door middel van intensieve peelingen, massage en masker voor het bereiken van het ultieme resultaat. Ontwikkeld voor de door de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid, als een maandelijks verwen of onderhoudsbehandeling.

Nimue Glycol 35% - 75 minuten

Een actieve reinigingsbehandeling, bedoelt voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling behandeling zorgt voor een geconcentreerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid. Inclusief epileren, 

Nimue TCA 7,5% - 75 minuten

Intensieve behandeling, bedoelt voor en door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. Het Bio-Active complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.

Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties. Het aantal lagen dat aangebracht wordt is bepalend of de huid gaat schilferen. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn. Het is heel belangrijk om de huid na de TCA peeling goed te beschermen tegen Uv-straling, ook in de wintermaanden. Opmerking: De Nimue TCA peeling kan alleen ondergaan worden indien de Nimue producten voor thuisverzorging worden gebruikt i.v.m. de sterkte van de peeling. Inclusief epileren.

Nimue SRC huidproblemen, hyperpigmentend skin (hyperpigmentatiebehandeling) - 75 minuten

Pigmentbehandelingen maken pigmentvlekken en ouderdomsvlekken minder zichtbaar. Ook verbeteren ze de structuur van de huid, waardoor de huid weer gaat stralen. Deze intensieve peeling egaliseerd de pigmentvlekken, sproeten en ouderdomsvlekken en verbetert de huidstructuur. Tevens de ultieme anti-ageing behandeling van Nimue.

Nimue SRC huidproblemen, probematic skin (acnébehandeling) - 75 minuten

Acnébehandelingen verwijderen dode huidcellen en verbeteren de celvernieuwing van de huid. De behandeling gaat roodheid tegen en zorgt voor een betere conditie en frissere uitstraling van de huid. Het gaat ontstekingen tegen door de huid zichzelf te laten herstellen en de weerstand te verhogen. Deze actieve peeling, die tevens kalmerend werkt, brengt talgproductie in balans en verbeterd de huidtextuur.

Nimue SRC huidverjonging, environmentally damaged skin - 75 minuten

Een snelle, effectieve en intensieve anti ageing behandeling die de huid peelt en herstructureert zonder irritatie en bijverschijnselen!

- Vermindert fijne lijntjes en rimpels
- Versoepeld de huid
- Verfijnt huidstructuur en maakt poriën fijner
- Zorgt direct voor een heldere uitstraling
- Vermindert pigmentschuivingen

Nimue huidverjonging, miconeedling - 75 minuten

Een huidverjongende en collageenstimulerende behandeling met direct zichtbaar resultaat. De micro-needling roller maakt microscopische kanaaltjes in de huid. Deze kanaaltjes maken het makkelijk om werkstoffen dieper in de huid te brengen. Door de genezing van de kanaaltjes wordt de celdeling bevordert en worden rimpels gereduceerd en de huidstructuur verbeterd. Dit is een veilige en effectieve manier zonder de huid nadelig te beïnvloeden. Microneedling is één van de weinige manieren die op een effectieve manier de nieuwe aanmaak van collageen stimuleert in ongeveer 6 weken. Microneedling zorgt ervoor dat de huid zich gaat herstructureren, met resultaat op korte termijn. Wij adviseren u om 3 behandelingen te plannen voor huidverjonging. Met een tussentijd van 4 weken na iedere behandeling.

Onmiddellijk zichtbaar resultaat!

  • Huidverjongend
  • Vermindering van acne littekens
  • De behandeling verhoogt de werking van producten
  • Na de behandeling heeft men geen sociale belemmeringen
  • Geen extra gevoeligheid voor de zon
  • Kan ook toegepast worden op een dunne huid

Sothys çosmeseutische instituutbehandelingen:

Instituutbehandeling Hydra3HA - 90 minuten

Herstellend Reactiverend Regenererend Anti Aging. Deze Cosmeceutische Instituut behandeling is een nieuw programma voor super-hydratatie in 6 fasen, waardoor het een zichtbare verjongingseffect geeft. Fijne vochtrimpeltjes verdwijnen en pigment en ouderdomsvlekjes worden minder zichtbaar door het 3-voudig Hyaluronzuur (lichaams eigen stof). Een rijkdom aan werkstoffen als hyaluronzuur en de extracten van een door Sothys gepantenteerde Bolleet.
Voor een optimaal resultaat adviseren wij u een kuur van 3 behandelingen in 3 weken.

Instituutbehandeling Energie - 90 minuten

Speciaal voor futloze, verwaarloosde, vale en rokers huiden. De Energie behandeling geeft de huid een verbluffende, stralende teint. Het is een zichtbare boost. Rokershuiden, verwaarloosde en futloze huiden worden zichtbaar mooier. Je huid gaat weer stralen. Deze behandeling heeft cosmeceutische anti verouderings ingredienten. In 6 fasen worden serum en maskers laag over laag ingemasseerd met huidverstevigende bindweefsel grepen en ontspannende effleurages. De extracten van de gemberwortel zijn goed voor de stimulatie van de diepere huidcellen.
Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 3 behandelingen in 3 weken.

Huidverjongingsbehandeling Jeunesse TRI-Complex saffron-sophora-peptides - 90 minuten

Verslapte en rimpelige huid (injection-like effect) huidverjonging. Deze Cosmeceutische Instituut behandeling geeft een boost om elastine aan te maken. Hierdoor wordt de huid steviger en lijntjes worden hierdoor minder zichtbaar. In 5 stappen krijgt uw huid bijna 20 ml. aan belangrijke actieve ïnjectie-effect”werkstoffen ingemasseerd. Wij kijken naar de leeftijd van de huid waardoor deze behandeling op maat wordt gemaakt.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 3 behandelingen in 3 weken.

Pure for You - Beauty & Afslankinstituut - Tiel Betuwe

Maak een afspraak

0344 655099

Openingstijden

Ma tm Do: 9.30 - 21.30
Vrij: 9:30 - 16.30
Zat: 9:30 - 13.00
Behandeling alleen op afspraak

Adres

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE  Tiel