Wimperextensions

PureforYou wimperstudio Sharon

Iedereen wil lange, volle wimpers. Iedere ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange tijd niet wil lukken. Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions. Het werkt hetzelfde als hairextensions, alleen nu speciaal uitgerust voor je wimpers en je hoeft geen mascara meer te gebruiken.

Een trend in Nederland

Wimperextensions bestaat al lang in Amerika en Engeland en is nu een trend in Nederland.

Wimperextensions zien er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit

Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit. Alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je een wondermascara hebt gebruikt. Begin je er eenmaal aan dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien.

Wij hebben een grote keuze aan wimpers

Wij hebben een ruime keuze aan wimpers. Elk individueel ontwerp is aangepast. Ieder oog, gezicht en wimperhaartype is uniek. Kies tussen zijde of synthetische wimperverlengingen. Op het gebied van oog- en wimpergezondheid is het goed tijd te nemen om de veiligste en meest gekwalificeerde professional te vinden. Onze wimperstyliste kan je adviseren welk product te gebruiken voor het beste resultaat.

Neem contact op voor meer informatie!

Pure for You - Beauty & Afslankinstituut - Tiel Betuwe

Maak een afspraak

0344 655099

Openingstijden

Maandag gesloten
Di t/m Do: 9.30 - 21.30
Vrij: 9:30 - 16.30
Zat: 9:30 - 13.00
Behandeling alleen op afspraak

Adres

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE  Tiel