Wat doet Niacinamide voor je huid?

pHformula heeft een hoog geconcentreerde crème op basis van vitamine B3

Niacinamide als huidverzorgings-ingrediënt van pHformula B3 verdient écht je aandacht. Je huid zal je er dankbaar voor zijn. Niacinamide, ofwel vitamine B3 is een parel van een ingrediënt tegen vele huidproblemen.

Het ingrediënt komt namelijk in heel wat onderzoeken naar voren als een stof die écht wat doet voor je huid. Vitamine B3 is essentieel bij het voorkomen en verbeteren van zichtbare roodheid en acne.

Vitamine B3-crème bevat medisch gedoseerde Niacinamide

pHformula heeft een hoog geconcentreerde crème op basis van vitamine B3. De lichte textuur vitamine B3-crème bevat medisch gedoseerde Niacinamide met krachtige huidverbeterende eigenschappen. Deze crème is geschikt voor dagelijkse en lange termijn gebruik. De 24-uur hydraterend complex bestaat uit een synergetische combinatie van natuurlijke moisturisers voor een lange termijn hydratatie en bescherming van de huid.

Heel erg geschikt bij puistjes

Voor wie zich afvraagt wat niacinamide doet tegen puistjes, hebben we goed nieuws: onderzoek heeft aangetoond dat een concentratie van 2% of hoger al effectief is bij het tegengaan van (rode) vlekjes na puistjes. Dat maakt huidverzorgingsproducten met niacinamide een goede keus voor wie last heeft van een acne-gevoelige huid. Niacinamide is zelfs geschikt voor wie last heeft van een gevoelige of rosacea-gevoelige huid.

Als kers op de taart kan dit ingrediënt de huid helpen beschermen tegen zonschade. Een crème met niacinamide vervangt een zonnefactor natuurlijk níét, maar het kan wel ondersteunend werken. Een niacinamide crème kan dus zeker gebruikt worden in de strijd tegen fijne lijntjes en rimpels. Niacinamide is één van de ingrediënten die geweldig is om in je routine te verwerken!

Pure for You - Beauty & Afslankinstituut - Tiel Betuwe

Maak een afspraak

0344 655099

Openingstijden

Maandag gesloten
Di t/m Do: 9.30 - 21.30
Vrij: 9:30 - 16.30
Zat: 9:30 - 13.00
Behandeling alleen op afspraak

Adres

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE  Tiel