The most wanted peeling – de High Power Peel+

The most wanted peeling – de High Power Peel+

Dit is DE peeling waar iedereen op heeft gewacht! Na één behandeling van 30 minuten heb je DIRECT RESULTAAT VOOR LANGE TERMIJN. Directe verstrakking en directe opheldering van de huid. De High Power Peel+ is een unieke en geavanceerde, diep medische peeling.

Na 1 behandeling voel en zie je spraakmakende resultaten! De High Power Peel vertegenwoordigt een nieuwe generatie peelings, die niet te vergelijken is met andere peelings op de markt. Maximaal resultaat , minimaal tijdsbestek, langdurig resultaat, OPTIMALE HUIDVEBETEREN EN HUIDVERJONGING. De High Power Peel+ mag je maar 2 keer per jaar ondergaan, vanwege de sterkte van deze peeling. Bij uitstek dus geschikt in het voorjaar, na een lange winterperiode en na de zomer.

Door de mix van de beste actieve ingrediënten van Arbutine en Magnesiumsulfaat en het PH-DVC (delivery complex) heb je een minimale reactie (downtime) op deze Power Peel. Met andere woorden, je zal nagenoeg niet gaan vervellen omdat de peeling direct in de diepere huidlagen wordt gesluisd.

Duur behandeling: 40 minuten

Behandelprijs: € 139,00

Pure for You - Beauty & Afslankinstituut - Tiel Betuwe

Maak een afspraak

0344 655099

Openingstijden

Maandag gesloten
Di t/m Do: 9.30 - 21.30
Vrij: 9:30 - 16.30
Zat: 9:30 - 13.00
Behandeling alleen op afspraak

Adres

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE  Tiel