Gezichtsmaskers, perfect voor de koude maanden

Gezichtsmaskers, perfect voor de koude maanden

Nu het koude seizoen in volle gang is, wordt het tijd om je huid een extra handje te helpen. Het koude weer zal een grote aanslag plegen op je huid en het zal geen verrassing zijn als je plotseling last krijgt van een droge en trekkerige huid. Geef daarom je huid een boost met een hydraterend masker.

Zoek je nog een maskertje? Wij hebben onze 3 favoriete maskertjes even op een rijtje gezet:

pH-formula Vitamine C Masker

Een hydraterend masker met vitamine C om gedurende de nacht te laten zitten. Geschikt om een droge, gestreste huid te verhelpen. De unieke formule zorgt voor langdurige hydratatie. Het helpt het vochtgehalte te herstellen voor een soepele, gezonde en gladde huid.  

Nimue Super Hydra Mask

Een vochtrijk crèmemasker om de droge en vochtarme huid aan te hydrateren en te kalmeren. Een phytoceutisch complex en hyaluronzuur optimaliseren de vochtbalans en houden de huid gehydrateerd. Ubiquinone (co-enzym Q10) vermindert de zichtbare tekenen van veroudering en maïsolie extracten bieden de huid comfort en verzachten en verlichten het effect van stress op de huid door invloeden van buitenaf.

pH-formula SOS Hydra GEL Mask

Dit frisse gelmasker is een hydratatiebom voor de huid. De combinatie van ingrediënten versterken de huidbarrière en bovendien kalmeert het roodheden, ontstekingen. Gebruik ze 2 à 3 x per week voor een optimale hydratatie. Voor alle huidtypes die hydratatie nodig hebben, maar dit masker kalmeert ook ontstekingen en voedt de droge huid.

Hoe te gebruiken : Breng een dikkere laag aan op een gereinigde huid en laat het vervolgens 10 minuten inwerken. Verwijder het masker of masseer de restanten in.

Extra tip

Breng voor extra hydratatie een dunne gelijkmatige laag aan op de gereinigde huid van gezicht en hals en laat het gedurende de nacht inwerken.

Advies om een masker 2-3 keer per week gebruiken tijdens de koude winterdagen.

Pure for You - Beauty & Afslankinstituut - Tiel Betuwe

Maak een afspraak

0344 655099

Openingstijden

Maandag gesloten
Di t/m Do: 9.30 - 21.30
Vrij: 9:30 - 16.30
Zat: 9:30 - 13.00
Behandeling alleen op afspraak

Adres

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE  Tiel