Cosmetisch arts - maandag 4 november

 cosmetisch arts dr. Babak Delavary

Op maandag 4 november a.s. zal Cosmetisch arts dr Babak Delavary vanaf 18.30u aanwezig zijn om al uw vragen over medisch cosmetische behandelingen te beantwoorden en eventueel, indien gewenst, u direct te behandelen.

Gratis en vrijblijvend intakegesprek

Een intake is geheel gratis en vrijblijvend. Maar maak voor de zekerheid wel even een afspraak! Voor meer informatie kunt u bellen naar (0344) 65 50 99 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Breed scala aan mogelijkheden

Daartoe heeft Cosmetisch arts dr Babak Delavary een breed scala aan mogelijkheden, die allen beginnen met ú! Wat wilt u verbeterd of anders en vooral: wat voor uitstraling wilt u? Bij dr. Babak Delavary kunt u altijd rekenen op een deskundig en realistisch advies.

BIG-geregisteerd cosmetisch arts

Dr Babak Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam.

Momenteel is hij werkzaam in meer dan 50 salons en één plastisch chirurgische kliniek. Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies. Hij is een deskundig BIG-geregisteerd cosmetisch arts.

Pure for You - Beauty & Afslankinstituut - Tiel Betuwe

Maak een afspraak

0344 655099

Openingstijden

Maandag gesloten
Di t/m Do: 9.30 - 21.30
Vrij: 9:30 - 16.30
Zat: 9:30 - 13.00
Behandeling alleen op afspraak

Adres

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE  Tiel

Privacy verklaring