Wil je nog een leuke sinterklaas of Kersttip?

Dan hebben wij het perfecte cadeau: SOTHYS DE SECRETS COFFRET voor €179,50 met korting van €45,00!

Secrets de Sothys® (alomvattende serie van stressbestrijdende anti-verouderingsproducten) is het resultaat van onderzoek door Sothys in de strijd tegen veroudering.

De productlijn is de kern van haar vakmanschap en wetenschappelijke voorsprong. Hightech formules met allerhande actieve bestanddelen werden uitgekozen vanwege hun eigenschappen en hun synergetische werking op de huidveroudering. De secrets lijn is echt de top van Sothys!

Deze geweldige box bestaat uit een jeunesse premium cream die een goddelijke textuur voor een wonderbaarlijk concentraat van technologie heeft. De door Sothys geselecteerde actieve bestanddelen stimuleren de natuurlijke exfoliatie van de huid, beschermen het zenuwstelsel van de huid en optimaliseren de celvoeding.

Dag na dag heldert uw teint op, is uw huid glad en hervindt haar soepelheid en ongekend fluwelige zachtheid.

  • Een echt uitzonderlijke verzorging. Rimpels vervagen en verminderen in aantal, de huid is opgespannen en beter gehydrateerd* voor een stralend en verjongend effect.
  • Bewezen doeltreffendheid.

Verder zit er ook een eye&lip cream in. Een algemeen werkende, intensieve formule die veroudering en stress tegengaat met actieve bestanddelen met drievoudige werking; gaat opgezwollenheid, rimpels en donkere kringen tegen. Een ongeëvenaarde, specifieke verzorging voor een herboren look.

Een geweldig mooi cadeau dat ook echt resultaat geeft. DE SECRETS COFFRET IS NU voor €179,50 met korting van €45,00!

Pure for You - Beauty & Afslankinstituut - Tiel Betuwe

Maak een afspraak

0344 655099

Openingstijden

Ma tm Do: 9.30 - 21.30
Vrij: 9:30 - 16.30
Zat: 9:30 - 13.00
Behandeling alleen op afspraak

Adres

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE  Tiel